1. En  .nu domän kan ha vilken längd som helst mellan 2 till 63 tecken.  Och det spelar ingen roll hur kort domännamnet är – samma pris per år gäller.  Det finns ingen extra avgift för så kallade premium-domäner.
  2. Unik. Kommer Du ihåg när det bara fanns .com, .net eller .org ?  Det finns nu över 800 toppdomäner och flera läggs till varje dag.  Om Du vill ha trygghet och stabilitet – välj den ”nya” toppdomänen  .nu  – online sedan år 1997.  Gå inte vilse därute.
  3. Många domännamn finns fortfarande tillgängliga.   .NU erbjuder en av världens bästa och största mängd av domäner för vem som helst i världen.  Det finns inga restriktioner för något land.
  4. En  .nu domän passar alla och speciellt för företag, föreningar, kampanjer och kreativa personer. Och varför inte för familjen?
  5. Var ny nu.  Om Du vill vända Dig till besökare från sverige, danmark, norge och nederländerna så är det perfekt eftersom  .nu  betyder ”nu” och passar perfekt för Ditt företags kampanjer.
  6. Integritet. Dina personuppgifter är säkra och vi följer GDPR.  All registrant-data (whois) är dolt för alla privatpersoner.