Vad är PRO-paket jämfört med Kontopaket ?

Med ett Kontopaket får Du tillgång till 1 Cpanel (kontrollpanel) och kan lägga till upp till 10 st Alias-domäner/Tilläggsdomäner (beroende på vilket Kontopaket Du väljer).  Dessa får då dela på resurser i form av CPU, Minne, Antal processer, Utrymme och Bandbredd.

Det vill säga att om Du har 10 domäner med 10 hemsidor får alla dela på samma Cpanel och det som ingår i Kontopaketet.

Med ett PRO-paket får Du – förutom tillgång till Cpanel (kontrollpanelen) – även tillgång till WHM-panel där Du kan skapa egna konton med 1 Cpanel för varje domän.

Det vill säga att om Du har 10 domäner med 10 hemsidor kan varje domän/hemsida få en egen Cpanel och därmed egen gräns för resurser i form av CPU, Minne, Antal processer, Utrymme och Bandbredd.

Med ett PRO-paket kan du även – om Du vill – sälja konton under ditt egna namn till Dina kunder.  Du kan skapa olika konton med egna namn ( såsom tex. Litet, Stort, Maxi o.s.v ), Du kan bestämma vilka specifikationer som ska gälla ( utrymme, bandbredd o.s.v. ) för varje konto och sätta ett pris för varje konto. Sedan kan Du sälja dessa till dina egna kunder – allt du behöver betala till oss är årsavgiften eller månadsavgiften för det PRO-paket Du valt hos oss.

Det finns ingen begränsning för hur många domäner du kan använda i ett PRO-paket, Du är endast begränsad till det utrymme och den bandbredd/trafik som ditt PRO-paket har.

>> Klicka här för att komma till PRO-paketsidan med alla specifikationer >>>