NuNames.SE drivs och hanteras av ManuFrog Webbhotell AB.

ManuFrog Webbhotell AB startade i juni 2004 med att erbjuda webbhotell och domäner.  I juli 2019 började vi samarbeta med NuNames LTD, a division of .NU Domain® Ltd/WorldNames, Inc.  och då lanserades hemsidan på NuNames.SE  där vi erbjuder samma saker som tidigare men har mer fokus på .NU domänen än tidigare.

Vi erbjuder Dig som kund en utmärkt support när Du behöver det, domänregistrering, serverutrymme samt div. tjänster.

Vi hyr hårdvaran i form av servrar och nätverksutrustning som bevakas dygnet runt av Hostdimes tekniker och underhålls med uppdateringar/reparationer av både hårdvaran och programvaran.

Servrarna och datacentren ägs av HostDime och deras serverhallar finns i Orlando, Florida – U.S.A., Rotterdam, Nederländerna & London,  UK.

Säkerheten är hög till serverhallarna, endast personer med rätt tillstånd kommer förbi säkerhetsvakterna som finns där dygnet runt.
Servrarna/Routers och switchar är tillverkade av Cisco, och är uppkopplade med flera linor till datacentrets nätverk(100Mbit/s).
Flera olika internetleverantörer används:
Level3/Century Link (10 Gbps), WBMNA (10 Gbps) , Global Crossing (10 Gbps) , Tiscali/Tinet (10 Gbps) och Telia. Servrarna har UPS backup samt 1 MW Caterpillar diesel generator om det blir strömavbrott.

Vi erbjuder Dig att prova webbhotell (Kontopaket/PRO-paket) första månaden helt gratis. Inga dolda avgifter, och inga begränsningar. Efter den 1:a månaden betalar Du årsavgiften för de kommande 12 månaderna eller per månad, för det konto Du valt. OBS! Är Du inte nöjd efter den 1:a månaden, betalar Du ingenting, och Ditt webbhotell tas bort. ( Bara att maila oss )
Vi tror på manuell kundtjänst, så därför sätts Ditt konto upp av oss, och inte av ett ”helautomatiskt system” som många andra webbhotell har.

Vi erbjuder också över 400 populära script som t.ex WordPress eller Joomla genom Softaculous som enkelt kan installeras från Cpanel.
Skriptens versioner uppdateras ofta, och kan installeras direkt i huvudmappen.

Om Du har några funderingar eller frågor ska Du inte tveka att kontakta oss på support@manufrog.com.

Support och betalningar för NuNames.SE tjänster hanteras av ManuFrog Webbhotell AB,  Org.nr SE556639-1420.
Postadress: Radiatorvägen 11, 702 27, Örebro.

// NuNames.se